Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی عاشوری، مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت با تأکید بر اهمیت جایگاه قرض الحسنه در کشور، اظهار کرد: در سیستم بانکی کشور همیشه جای قرض الحسنه‌ها خالی بود اما خوشبختانه در سال های اخیر با تأسیس بانک‌های تخصصی قرض الحسنه و توسعه این صندوق ها با نظارت بانک مرکزی، بخشی از این خلاء جبران شد.

 وی افزود: صندوق قرض الحسنه امداد ولایت در سال ۱۳۹۵ با مجوز بانک مرکزی رسماً فعالیت خود را آغاز کرد و هدف از ایجاد و تأسیس صندوق، جذب منابع مردمی در راستای ترویج فرهنگ قرض الحسنه، افتتاح حساب و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت با اشاره به آمار شعبه‌های صندوق، خاطرنشان کرد: این صندوق ۳۴ شعبه در کشور دارد و در تمامی ادارات فعالیت قرض الحسنه ای را به مشتریان ارائه می‌دهد و به نوعی گسترده ترین شبکه قرض السنه کشور به شمار می‌رود.

وی درباره نحوه ارائه تسهیلات قرض الحسنه به مشتریان صندوق،گفت: در این صندوق تسهیلات تا ۱۰ میلیون تومان فاقد هرگونه کارمزد است و برای تسهیلات بالای ۱۰ میلیون نیز یک بار در تمام دوره کارمزد دریافت می شود که این در سیستم‌های بانکی و قرض الحسنه کشور منحصر به فرد است.

عاشوری توضیح داد: سعی کرده ایم تسهیلات این صندوق را با حداقل فرآیندهای کاری برای کسانی که نیازمند هستند ارائه دهیم تا بتوانند به راحتی استفاده کنند، به عنوان نمونه خدمات این صندوق فاقد هرگونه جریمه تأخیر و کارمزد است و تلاش کرده ایم قرض الحسنه را در این سیستم عملیاتی کنیم.

وی با تأکید بر شفافیت مالی در صندوق، ابراز کرد: یکی از موضوعاتی که رعایت کرده ایم بحث شفافیت مالی است و گواه آن گزارشاتی است که دستگاه های نظارتی برای صندوق امداد ولایت ارسال می‌کنند که هر رساله گزارشات مقبولی را دریافت می‌کنیم و از سوی بانک مرکزی مورد تشویق قرار می‌گیریم به طوری که ۸میلیارد تومان جایزه خوش حسابی به این صندوق اعطا شد.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت درباره آخرین آمار مشتریان صندوق گفت: در حال حاضر بیش از ۸ میلیون مشتری در صندوق وجود دارد و از خدمات ما استفاده می‌کنند، صندوق به شبکه شتاب کشوری وصل است و خدمات بانکی را به صورت ۲۴ ساعته به مشتریان خود ارائه می‌دهد.

وی با بیان اینکه این صندوق به غیرمددجویان کمیته امداد خدمات ارائه می‌دهد، عنوان کرد: از زمان تأسیس صندوق تاکنون حدود ۱۴هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به بیش از ۲ میلیون نفر از مردم کشور پرداخت شده است.

عاشوری تأکید کرد: تسهیلات ما در ۶ سرفصل کارگشایی، ودیعه مسکن، تعمیرات ساختمان و احداث مسکن، اشتغال و کارآفرینی، تسهیلات درمانی و فرهنگی برای دانشجویان و دانش آموزان پرداخت می‌شود.

وی یادآور شد: در ۵ ماه سال جاری بیش از ۱۴۰۰ میلیارد تومان در قالب۱۲۳هزار تسهیلات پرداخت کرده ایم و امیدواریم بتوانیم این خدمت قرض الحسنه را افزایش دهیم.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت به میزان تسهیلات پرداختی اشاره و خاطرنشان کرد: براساس ضوابط بانک مرکزی، سقف تسهیلات پرداختی ازسوی صندوق های قرض الحسنه ۵۰ میلیون تومان است که ما نیز به تبع این را رعایت می کنیم اما این میزان از محل وجوه اداره شده خیرین تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان قابل پرداخت است.

وی از تلاش‌های صندوق برای انتشار اوراق قرضه اسلامی خبر داد و گفت: طی ۲ ماه آینده ما در بستر بورس نسبت به انتشار  اوراق قرضه اسلامی اقدام خواهیم کرد، این اوراق فاقد هرگونه سود کارمزد است و مردم می‌توانند از سامانه‌های بورس این اوراق را خریداری کنند.

منبع: فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: وام 10 میلیونی وام های قرض الحسنه مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۱۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • راه اندازی ۴۳۵ صندوق قرض الحسنه اشتغالزایی در البرز
  • آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است